izvanredna presica

eTV: VELIKI OBRAT Otac maloljetnog Filipa javno se ispričao, Kišić povlači tužbu - evo što su rekli

Objavljeno: 21.01.2017. 12:07

Zadnja izmjena: 21.01.2017. 12:50

Foto: Petra Mlinarić

Nakon raznih političkih previranja koja su se događala ovog tjedna, a koja su kulminirala izjavom Filipa Bajsića da mu je Alen Kišić izdiktirao medijsko priopćenje upućeno protiv doktorice Sanje Zember, na današnjoj konferenciji, na kojoj je uz Alena Kišića bio prisutan i Filipov otac, Goran Bajsić ova aktualna priča je dobila obrat.

Naime, otac maloljetnog Filipa Bajsića, Goran Bajsić se na današnjoj konferenciji za medije javno ispričao u ime Filipa, svoje obitelji i u svoje ime zbog cjelokupne situacije. Pojavio se zajedno s Alenom Kišićem, SDP-ovim kandidatom za gradonačelnika Varaždina.

<<Otac maloljetnog Filipa Bajsića: 'Alen Kišić je mojem sinu izdiktirao što treba napisati!'

Otac ističe kako je Filip bio izmanipuliran, poruke su bile falsificirane te kompjuterski obrađene, a njegov sin je podlegao tom utjecaju mislivši kako je poruke slao Alen Kišić, kojeg je uvijek smatrao uzorom.

 - On je mislio da radi dobro, a psihički nije bio spreman za to što se poslije dogođalo na društvenim mrežama kada je krenuo napad na njega. Ja sam stao u njegovu obranu kako bi to i učinio svaki roditelj, a na kraju se ispostavilo da mu je netko smjestio. Gore od ovog ne može biti. – zaključuje otac.

Bio sam ciljana meta, smatra Kišić

Alen Kišić je ovom prilikom napomenuo kako je za njega ovaj slučaj završen, u ponedjeljak će povući tužbu za klevetu, zaključivši pritom kako mu je ovih tri dana bilo iznimno teško, no zahvaljujući podršci prijatelja ljudi koji su mu davali svoju potporu je izdržao.

<<KIŠIĆ PODIŽE TUŽBU "Napuštam politiku ako mi se dokaže, laži su gnjusne i možda instruirane"

- Ovo je slučaj u kojem sam ja slučajni čovjek, a u principu sam bio ciljana meta. U ovom trenutku se osjećam dvojako, s jedne strane sam beskrajno sretan, a s druge sam pak beskrajno tužan. - izjavio je Kišić i istaknuo kako je sretan jer je čovjek koji je uspio dokazati da mu se smješta nešto s čime apsolutne veze nema.

- Kao što sam i tvrdio od prve sekunde i uspio sam dokazati da u životu nikad nisam telefonski razgovarao s Filipom Bajsićem kojeg poznajem i za kojeg mislim da je dobar dječak kojeg je nažalost netko izmanipulirao. - rekao je Kišić. 

Oprašta i Filipu i ocu

- Ono  što me rastužuje je to što je ovo nešto najniže što vam se može dogoditi u politici, u ovom trenutku još nije počela ni predkampanja i mogu si samo zamisliti što me čeka u kampanji. Znam da sam prvi favorit za gradonačelnika Varaždina, ali ovo si ni u snu nisam mogao misliti.  - izjavio je Kišić i dodao je on u svom srcu sve oprostio Filipu Bajsiću, za kojeg zna da je to jedan dobar dečko s kojim nije razgovarao osobno 6 mjeseci, a telefonom nikad u životu. 

<<POZADINA 'SLUČAJA KIŠIĆ' Što se to događa u Srednjoj školi Ludbreg već godinu dana?

Kišiću su, kako je istaknuo, u cijelom ovom slučaju bitne dvije stvari, prva je ta da on s tim veze nema i da je ovo bilo klasično podmetanje i da se nada da će javnost to uvidjeti, a zapravo je siguran u to. Drugo, bitna mu je bila isprika, Filip se ispričao putem društvenih mreža, a danas ujutro ga je nazvao i njegov otac, Goran Bajsić, koji se također ispričao.

- Opraštam ocu Goranu jer je vjerovao svom djetetu, a sada želim da svi ostave Filipa na miru, da ga više u to ne uključuju, a jednom će Filip smoći snage da kaže tko ga je htio izmanipulirati. - zaključuje Kišić i poziva one koju si Filipa izmanipulirali da se zapitaju je li politika vrijedna ovog.

 

 

 

Komentari