lokalni izbori 2021.

Ovo su 'Čačićeve sjekire' koje je u društvu Plenkovića spominjao Stričak

Jednako kao što je Stričak kasnije njega, tako je i Čačić ranije Stričaka prozvao za iskrivljavanje rezultata prvog kruga lokalnih izbora...

N1 televizija

Objavljeno: 19.05.2021. 18:13

Zadnja izmjena: 19.05.2021. 18:27

Foto: Arhiva

Anđelko Stričak danas je Radimira Čačića optužio za iskrivljavanje izbornog rezultata, te spominjao Čačićevu izjavu o određenim „sjekirama“.

Riječ je o izjavi koju je Radimir Čačić danas dao za N1 televiziju, na kojoj je govorio o drugom krugu lokalnih izbora i koaliciji koju na nacionalnoj razini Reformisti imaju s HDZ-om.

  • Stričak u društvu Plenkovića: Čačićev rezultat je jadan, veselim se njegovim 'sjekirama', više ovdje.

Čačić je tom prilikom rekao: “Sada smo u drugom krugu ostali samo Stričak i ja i sve prljavštine koje stignu pripisat ću HDZ-u. Već na prvu prljavštinu reagirat ću na kršćanski način – tko tebe kamenom, ti njega sjekirom. Na mojem plakatu pisat će – Čačić da, HDZ ne. Time šaljem jasnu poruku da je na jednoj strani čovjek, a na drugoj politička stranka, odnosno stranački vojnik. Ako iz HDZ-a neće prema meni stizati prljavštine, kakav god da bio krajnji rezultat, to neće utjecati na naše odnose na razini države”.

'Provjerite, HDZ je ozbiljno pao'

Jednako kao što je Stričak kasnije njega, tako je i Čačić ranije Stričaka optužio za iskrivljavanje rezultata prvog kruga lokalnih izbora...

„Nikakav sjajan rezultat oni nisu zabilježili u Varaždinskoj županiji. HDZ je pao i to ozbiljno, lako je to provjeriti. Pokušavaju me sada pobijediti, HDZ bi se ‘ubio’ da me pobijede. Svi su njihovi članovi Vlade, uključujući i premijera, već obišli našu županiju, samo u Novom Marofu su im u kampanji bila četiri ministra. Rade sve što mogu, ali ništa od toga. Kada bih se kladio na ishod izbora, rekao bih da je omjer 5:1 za mene“, zaključio je Čačić.

Komentari