evo komentara..

Evo kako dožupan Tomislav Paljak i tajnik ŽNS-a Ivan Novak komentiraju novoformiranu školu nogometa u Sračincu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.11.2018. 10:35

Zadnja izmjena: 27.11.2018. 10:35

Foto: Arhiva

Nakon što se Sračinec kao jedina Općina nije priključila nogometnim centrima koje je osnovao Županijski nogometni savez, sada su samo odlučili pokrenuti školu nogometa Svibovec- Sračinec koja bi, kako poručuju iz Općine, uskoro trebala početi s radom.

<< Formira se nova škola nogometa Sračinec - Svibovec, Novoslec: ''Cilj je postati nogometni centar s najvećim brojem djece'' >>

Podsjetimo, Općina Sračinec trebala je formirati nogometni centar s Petrijancem, no načelnik Novoslec izjavio je kako je Sračinec uložio "milijune da bi djeca imala adekvatne uvjete treniranja u Sračincu,  a ne da na treninge idu u Petrijanec".

Formiranje nove škole nogometa komentirao je dožupan Tomislav Paljak koji je rekao da nogometni centri jako dobro funkcioniraju te kako načelnik Novoselec ''tjera neku svoju priču''.- Sulude su izjave da su milijuni uloženi da bi se igralo u Sračincu, pa pogledajte samo na što ono liči. Pa to su nebuloze, čisto sumnjam da će to voditi licencirani treneri- komentirao je Paljak i dodao kako je to još samo jedan načelnikov ''spin'', ali da nema ništa protiv da se Sračinec samostalno sljedeće sezone priključi nogometnim centrima.

Tajnik ŽNS-a Ivan Novak također je prokomentirao inicijativu Božidara Novosleca da se sljedeće sezone Sračinec samostalno priključi nogometnim centrima. - Mi kao županijski nogometni savez pozdržavamo formiranje nogometnog centra jer je nama u interesu da sva djeca igraju nogomet - rekao je Novak. 

 

Komentari