LOKALNI IZBORI 2021.

Davor Patafta: Petrići, Petrići... A što će Varaždinci reći na ovo...???

Objava kandidata za gradonačelnika Davora Patafte

Objavljeno: 13.05.2021. 13:25

Zadnja izmjena: 13.05.2021. 15:16

Foto: Objava kandidata za gradonačelnika Davora Patafte

Objava kandidata za gradonačelnika Davora Patafte:

Petrići, neka Varaždinci znaju tko ste vi, ima toga još...

  1. Iz Vindije su vas izbacili jer ste ih obmanuli s krivim pravnim mišljenjima. Slično je bilo i u Tehnobetonu. Zar nije onda bilo isto i u Gradu Varaždinu? I što sada Petrići? Je li ugovor za bale je nevažeći kako ste vi tvrdili?! 
  2. Krivi ste, dakle, za ekološko zagađenje u Brezju i štete od preko 100 milijuna kuna, jer ste tvrdili da je inspekcijsko rješenje (kojim je otpad trebalo hitno maknuti još 2007.) pogrešeno! Zašto onda sada 20 sudaca kaže drugačije, Petrići? Oštetili ste građane za jedan auto. Svaku obitelj.
  3. 20 sudaca najviših sudova u Hrvatskoj za vas je "glupo", a jedini vi ste pametni. Sram vas može biti! Ili vi nemate srama? Manipulirali ste Habušem po nalogu Čačića samo da uzmete iz Grada 3 milijuna kuna troškova za sebe .Vi ste kao doktor koji želi da pacijent bude bolestan da bi mu mogli prodati lijek! Ali, ima toga još...
  4. Hrvoje Petrić je, primjerice, direktor firme Texco suprotno odvjetničkoj etici, jer vi sve radite suprotno odvjetničkoj etici. Gdje su još u Hrvatskoj odvjetnici direktori firmi s 200 radnika? Gdje?!
  5. I da, zastupate firmu koju preko te iste firme kontrolirate. Petrići, Petrići... Preko te firme Hrvoje Petrić kontrolira firmu VIS konfekcija s 200 ljudi, koji rade za oko 3.500 kn, a što je duplo manje nego prosječna plaća u mojoj firmi. I onda vi prozivate nekog?! Sramite se!!!
  6. Recite građanima što vas boli! Da li možda to da je moja obitelj manjinski vlasnik od oko 45% u toj firmi i da se bojite da ću kupiti firmu i od drugih dioničara, a vaša mama ima 15%?! Recite građanima da tu gdje su ljudi na minimalcu, da je firma uzela ove godine 5 milijuna kuna iz državnog proračuna bespovratnih potpora, a išla kupovati nove aute dioničarima da firmu slučajno ne bi prodali Patafti koji bi ju razvio!
  7. Petrići, gotovo je s vašim lažima. To može vjerovati još samo vaš Šilec, propali krčmar koji ni krčmu nije znao voditi. Pogledajte koje ljude uvjeravate vi u vašu ispravnost? Šileca? Dominka koji krade po dućanima i kojeg je policija uhvatila! Nemojte misliti da od mene možete raditi budalu kao od Dominika ili Šileca. Uostalom, zašto njih ili sebe niste kandidirali za gradonačelnika. Pa da građani vide kakvi ste. Vi još samo sebe niste tužili u životu jer bi si morali račun izdati i platiti.

Komentari