reakcija

Pataftin odgovor Bosilju: Jadno, nestala mu je jedina programska točka

Objavljeno: 25.04.2021. 08:22

Zadnja izmjena: 25.04.2021. 08:34

Kandidat za gradonačelnika Davor Patafta reagirao je na jučerašnju izjavu Nevena Bosilja, SDP-ovog kandidata za gradonačelnika, koji je oslobađajuću presudu u slučaju bala na određeni način nazvao političkom.

Da je bilo drukčuje, smatra Patafta („a što nije moglo biti“), Bosilja ne bi smetalo. „Onda bi bili sretni i sa osmjehom išli u izbore? Jadno je vlastito saznanje da vam je nestala jedina programska točka koju imate.  Zar ne gospodine Bosilj?“, kaže Patafta, nazivajući Bosilja suodgovornim za bale smeća u Brezju.

„Imate li bar malo srama i želje za ispriku Varaždincima? U ovoj pljački stoljeća aktivno je sudjelovala vaša stranka kao držač ljestvi njezinim kreatorima iz HNS -a gospodina Čačića. Svi Varaždinci znaju tko je pisao lažne kaznene prijave, svi znamo tko je oštetio Varaždin i njegove građane“, navodi Patafta nadalje.

„Takvima poput vas, koji politiku gledaju kao osobni interes,  nije mjesto niti u Gradskom vijeću, niti za kormilom Grada“, zaključuje ovsaj kandidat za gradonačelnika, navodeći da se on odriče gradonačelnike plaće, a njegovi vijećnici naknade.

"Sada je svakome jasno..."

„Prije nekoliko tjedana prognozirao sam upravo takvu presudu i zaželio da Čehoka pobijedim na izborima. Vjerujem da je sada svakome jasno zbog čega se HDZ i njegovi sateliti svim silama bore protiv prijedloga predsjednika Republike Zorana Milanovića da gđa. Zlata Đurđević preuzme Vrhovni sud“, rekao je između ostaloga Neven Bosilj.

Komentari