facebook ratovi

Petra Pokec pozvala sve kandidate u Ludbregu na sučeljavanje, a Bilić joj odgovorio...

Objavljeno: 15.05.2017. 09:46

Zadnja izmjena: 15.05.2017. 09:46

Da nas očekuje još jedno sučeljavanje ovih dana, za sada, ostaje visjeti u zraku. Mjesto događaja je Ludbreg, a službeni pozivatelj ovoga je puta HNS-ova kandidatkinja Petra Pokec.

Tako se ovih dana na facebook profilu ove kandidatkinje odigralo pravo "mini sučeljavanje". Pale su 'teške riječi' i od jednih i od drugih, bilo je tu i o ruralnom razvoj, pa do kopanja po prošlosti, pala je i isprika. Donosimo i dio prepiske između kandidata, a u raspravu se uključio i Goran Horvat, nositelj Ludbreške nezavisne liste.

'Ne prozivajte me bezveze...'

-  3/5 kandidata za gradonačelnika/gradonačelnicu Grada Ludbrega se izjasnilo da prihvaća sučeljavanje na Radio Ludbregu. Ovim putem pozivam kandidate Dubravka BilićaVeru Jadanić da se izjasne o prihvaćanju prijedloga kako bi se organiziralo sučeljavanje svih kandidata. - piše Petra Pokec na svom fejs profilu.

Na to se komentarom obratio i Bilić rekavši kako je to zanimljiva igrica, ali da službeni poziv nije dobio.

- Ako ovo sučeljavanje organizira Radio Ludbreg, bio bi valjda red da nas oni pozovu na to sučeljavanje. Osim ako to ne organizira gđa Pokec, ali onda bi bio red da netko nazove, a ne proziva bez veze. Ja sam uvijek za razgovor sa svima, pa neka me organizatori nazovu. - odgovorio je Bilić

- Očito nekome ne paše sučeljavanje, ako trebate nekog neovisnog i neopterećenog onda vam ja mogu organizirati to sučeljavanje kod mene u goricama. Dajte ljudi nek vas narod čuje jer neke neće više čuti najmanje četri godine, a neke više nikad. - dodao je donedavni gradski vijećnik Goran Horvat.

'Od rođenja živim u Ludbregu...'

Rasprava je dobila na žestini nakon što je Bilić ispravio Petru Pokec jer je namjesto namjesto naziva "Centar za kulturu" koristila naziv "Pučko učilište" - kako se ova ustanova zvala do prije 2 godine.

- Obzirom da od rođenja živim u Ludbregu, Pučko učilište će za mene biti Pučko učilište zauvijek, kao i za većinu građana koji ovdje žive. - odgovorila je Pokec, što je izazvalo dugačak odgovor Bilića.

- Dakle, opet se vraćamo 4 godine unatrag, samo s druge strane. Lijepo je da podsjećate da nisam rođen u Ludbregu i vjerojatno time implicirate da ste zbog toga bolja kandidatkinja na izborima od mene. Takve šovinističke izjave, moram priznati, nisam očekivao od HNS-a, ali valjda se vremena mijenjaju. - stoji između ostalog u Bilićevom komentaru. Još nemamo informaciju hoće li se sučeljavanje stvarno i dogoditi, ali sudeći po Facebook raspravama, ono je na društvenim mrežama već počelo i to dosta burno.

Komentari