odgovor na prozvike

eTV - Petrić bez zadrške: Vidim Bosilju po licu, zažalio je, nema autoritet, žao mi ga je

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.10.2022. 11:24

Zadnja izmjena: 04.10.2022. 11:31

Gostujući u emisiji eTV studija, gradski vijećnik Hrvoje Petrić komentirao je riječi gradonačelnika Nevena Bosilja koji je ustvrdio da se Budimo grad dijeli na 'Budimo grad i 'Budimo Petrić'.

Petrić je tom prilikom rekao kako smatra da gradonačelnik Bosilj 'ima puno većih problema nego s baviti s Budimo grad'.

- Prema izrazu na njegovom licu, duboko je zažalio što se primio ovog posla. Mislim da nema apsolutno nikakav autoritet unutar same Gradske vijećnice, a još manje unutar svoje stranke. Čak bi rekao da mi ga je žao jer mi nije jasno što je čovjeku na takvoj poziciji ovo trebalo tako da mislim da mu se pametnije baviti problemima u Gradu i stranci nego pitanjima oko Budimo grad - rekao je Petrić.

'Nešto se događa u Budimo grad'

Predsjednica gradskog vijeća Zdravka Grđan stala je u obranu gradonačelnika Bosilja, ali i također javno ustvrdila da se "nešto događa u Budimo grad".

- Vidimo na sjednicama da se nešto definitivno događa u Budimo grad, no to su njihove stvari, ali i to možemo razumijeti jer je politika proces sazrijevanja, odrastanja i pronalaženja, a gospodin Petrić danas je iznio puno stavova koji ne krase jednog političara- rekla je Grđan između ostalog.

- Vjerojatno zato što sam bio iskren - nadovezao se Petrić.

Cijelu emisiju u kojoj je gostovala predsjednica Gradskog vijeća Zdravka Grđan, zajedno s gradskim vijećnikom Hrvojem Petrićem pogledajte ovdje:

 

Komentari