sarkastičan komentar

Petrić: Očekujem ljubičaste manekene na direktorskim funkcijama

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.10.2021. 12:41

Zadnja izmjena: 13.10.2021. 12:55

Nakon višednevnih trzavica između gradonačelnika i platforme Budimo grad, ponajviše oko natječaja za čelna direktorska mjesta u gradskim poduzećima, vijećnici NL Dubravke Novak priopćili su kako napuštaju vladajuću koaliciju.

Ovoj odluci prethodila su neslaganja s Bosiljem oko načina biranja novog direktora Varkoma, ali i trzavice sa predsjednicom Gradskog vijeća Zdravkom Grđan oko HNK. Podsjetimo, Budimo grad je tražio da se o situaciji u HNK raspravlja odmah, dok je Zdravka Grđan donijela odluku da se čeka nalaz ponovljene revizije i očitovanje gradonačelnika.

Nakon napuštanje koalicije, Grđan je oštro poručila kako je Budimo grad ''okrenuo leđa građanima i biračima'' a na tu se cijelu situaciju pak osvrnuo njihov vijećnik NL Dubravke Novak, Hrvoje Petrić sarkastičnim komentarom na Facebooku u kojem je napisao:

- Očekujem promjenu u vidu manekena s ljubičastim kravatama po direktorskim funkcijama u gradu - napisao je Petrić očigledno aludirajući na to da će Reformistima, koji ostaju u vladajućoj koalciji, pripasti  određena direktorska mjesta u gradskim tvrtkama.

 

Komentari