komentar

Petrići o Dubravki Novak: Dići će ruke kada treba, pa nastaviti brojati klupice u parku

Objavljeno: 19.02.2023. 10:53

Zadnja izmjena: 19.02.2023. 10:58

Foto: Arhiva

Iako je Dubravka Novak poručila kako će „rado“ spriječiti koaliciju Reformista i SDP-a, Ana i Hrvoje Petrić prema svemu sudeći u njezine riječi uopće ne vjeruju.

Oni su također komentirali Radimira Čačića, koji je u eTV studiju Budimo grad prozvao kao glavne krivce za pad proračuna, no nisu štedjeli ni svoju dojučerašnju kolegicu.

Čačića su nazvali „čudom moderne politike“, te ga je optužili da s  SDP-om „podijelio plijen“, nabrajajući članove Reformista na funkcijama u gradu.

No, na kraju svega, krivcem smatraju i vijećnike Dubravke Novak koji za sve, kako smatraju „oportuno dižu ruke“.

- A vijećnici Nezavisne liste Dubravke Novak? Oni će, pragmatično i oportuno dići ruke kada će biti bitno i time omogućiti nastavak svega onoga što im navodno smeta. I dalje će pisati pravilnike, brojati klupice u međugeneracijskom parku, čuditi se kako ne rade stanice za mjerenje kvalitete zraka, paziti na stolice u Kazališnom i Sveučilišnom vijeću i uglavnom – pognute glave šutjeti. Ok, da budu dosljedni Teatru koji tako vole, pošpotat će SDP tu i tamo, reda radi. Da, doista, za postati apolitičan, najbolje se probati baviti politikom – napisali su.

Riječ je o zapravo o statusu na Facebook stranici Budimo grad, koju prema riječima Dubravke Novak vode Ana i Hrvoje Petrić, a oni to nikad nisu demantirali.

Komentari