lokalni izbori 2021.

Pismo Radimiru Čačiću

Objava Lige za Varaždin

Objavljeno: 24.05.2021. 20:47

Zadnja izmjena: 24.05.2021. 20:51

Foto: Objava Lige za Varaždin

Pismo Radimiru Čačiću

Ne postoje stari i mladi političari a Čačić nije samo loš već i vrlo opasan. Kakav čovjek, koji živi u gradu koji se diči tolerancijom i otvorenošću, može prijetiti sugrađanima, pa i političkim protivnicama, sjekirama? I reći da je to kršćanski? Samo onaj koji ima ozbiljnih medicinskih problema i koji ne poštuje niti kulturu niti civilizacijski doseg Varaždina.

Istine radi moram izvjestiti sugrađane, moje Varaždinke i Varaždince da ovo nije prvi nasrtaj sjekirom na nekog tko se Čačiću ne sviđa. Naime, osobno je na najstrašniji način, sjekirom, zaprijetio i meni pred dvanaest godina.

Kakav to čovjek, ako nije terorist, a ovdje se naime radi o prijetni i terorističkom činu, može reći da će nekoga tko baci kamen umjesto kruhom opaliti sjekirom?! Tužno je da takav čovjek uopće i živi u otvorenom, tolerantnom i civiliziranom Varaždinu. Tužno je da politiku shvaća kao svoj džep, tužno je da smo makar jednim glasom ikada uopće nagradili njegove obmane.

Gospodine Čačiću to je zastrašujuće, to su izjave koje se mogu vidjeti i čuti samo iz usta terorista i kukavica . A ti jesi kukakvica, kukavica  koja leti u političku prošlost. Daleko, u sjenu, tamo gdje oduvijek i pripadaš.

Davor Patafta

Komentari