četvrti put u 3. izbornoj jedinici

Plenković u Novom Marofu: "Neće biti stvaranja velike koalicije"

Objavljeno: 05.09.2016. 08:43

Zadnja izmjena: 05.09.2016. 08:47

Predsjednik HDZ-a, Andrej Plenković jučer je na putu prema Ludbregu stao u Novom Marofu. Dočekao ga je gradonačelnik i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Siniša Jenkač, a u centru za kulturu Ivan Rabuzin okupili su se i kandidati sa liste HDZ-a u Trećoj izbornoj jedinici: Anđelko Stričak, Darko Horvat, Nikolina Babić, Martina Car Matišić i Dragutin Gotić, kao i mnogobrojni stranački dužnosnici, te načelnici općina u kojima HDZ obnaša vlast.

- U središte programa HDZ - Hrvatska demokratska zajednica stavljamo rad i inicijative svakog pojedinca, kojem cjelovitom poreznom reformom i ukidanjem prepreka želimo osigurati poticajno ozračje da lakše i više pridonosi sebi, svojoj obitelji i cijeloj zajednici. – istaknuo je Plenković.  

Gradonačelnik Siniša Jenkač kazao je kako je u svega nekoliko mjeseci bivše Vlade pokrenuto više korisnih i vrijednih projekata, te dodao da je komunikacija s ministarstvima i drugim državnim institucijama bila iznimno dobra.

 "Razumljiv i jednostavan program"

Jenkač je također naglasio da je program koji nudi HDZ svim građanima razumljiv, jednostavan, ali učinkovit i zato je pozvao sve glasače novomarofskog kraja da sljedeće nedjelje svoj glas daju kandidatima s liste Hrvatske demokratske zajednice.

U svom obraćanju okupljenima predsjednik HDZ Andrej Plenković naglasio je kako je ovo već četvrti njegov dolazak u Treću izbornu jedinicu u vrlo kratkom vremenu te porekao bilo kakvu mogućnost stvaranja velike koalicije.

Plenković je istaknuo kako ljudi u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske zaslužuju da njihov rad, marljivost i skromnost postanu prepoznatljivi i cijenjeni i na državnoj razini.

Komentari