''odvažno za hrvatsku''

Plenković u Vidovcu predstavio članovima svoj program za unutarstranačke izbore

Program za unutarstranačke izbore pod nazivom „Odvažno za Hrvatsku“ predsjednik HDZ-a Andrej Plenković sa svojim timom u srijedu je u Vidovcu predstavio članovima i članicama stranke u Varaždinskoj županiji.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 05.03.2020. 08:39

Zadnja izmjena: 05.03.2020. 08:55

Program za unutarstranačke izbore pod nazivom „Odvažno za Hrvatsku“ predsjednik HDZ-a Andrej Plenković sa svojim timom u srijedu je u Vidovcu predstavio članovima i članicama stranke u Varaždinskoj županiji.

Predsjednik HDZ-a je naglasio da njegov tim okuplja sve ono što je profil članova i članica HDZ-a diljem Hrvatske i koji razumije što je HDZ bio svih ovih 30 godina. Podsjetio je da zahvaljujući HDZ-ovoj Vladi predsjedamo Vijećem Europske unije, imamo zdrav i stabilan gospodarski rast, projekte, demografsku politiku, i da je na tom tragu napravljen program za unutarstranačke izbore, ali i za vođenje Hrvatske nakon parlamentarnih izbora. Dodao je da smisao unutarstranačkih izbora nije da druga opcija žešće napada njih nego što brani politiku HDZ-a u Saboru.

Načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić je također istaknuo podršku i rekao da je Plenković pokazao da zna voditi državu i da je pod njegovim vodstvom država krenula u pravom smjeru. Kazao je da se to prije svega vidi i iz povlačenja EU sredstava.

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak rekao je da je siguran da će HDZ-ovke i HDZ-ovci Varaždinske županije velikom većinom podržati aktualnog stranačkog predsjednika Plenkovića i njegov tim za novi mandat. – Osim što smatramo da stranku i Vladu RH vodi u pravom smjeru, nijedan dosadašnji premijer nije bio toliko na terenu tj. među građanima. To je znak da mu je bitno svako mjesto, svaka općina, grad i županija. Rezultati su vidljivi na svakom koraku, odnosno Varaždinska županija je doslovno jedno veliko gradilište. Kada govorimo o pozicioniranju RH u Europi i svijetu svakom dobronamjernom je jasno da nikad nismo bili toliko vidljivi i cijenjeni – kazao je Stričak.

 

Komentari