doznajemo iz više izvora

Poduzetnik Denis Čupić drugi je Habijanov zamjenik za gradonačelnika

Objavljeno: 17.03.2017. 14:21

Zadnja izmjena: 17.03.2017. 18:52

Foto: Facebook Denis Čupić

Kako doznajemo iz više izvora, HDZ bi sljedećeg ponedjeljka trebao predstaviti varaždinskog poduzetnika Denisa Čupića kao drugog Habijanovog zamjenika za gradonačelnika.

Sin poznatog varaždinskog ginekologa nije krenuo stopama svoga oca nego se već od mladosti ubacio u vode biznisa te je vlasnik tvrtke F. O. Development koja se bavi razvojem i vođenjem projekata u nekretninskom sektoru. Nije član niti jedne stranke - što se uklapa u već ranije Habijanove najave da će imati dva nestranačka kandidata za zamjenike. Na svom Facebooku Denis Čupić redovito prati objave o Habijanu i ne skriva svoju snažnu potporu HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika.

Nisu svi bili za

S Čupićevim izborom navodno nisu bili sretni svi u Gradskoj organizaciji HDZ-a, pa se, prema informacijama koje smo dobili, tome usprotivio Robert Gotić. No, očito je prevagnula Habijanova inicijativa da za svog zamjenika uzme osobu s neposrednim iskustvom rada u gospodarstvu. S obzirom na vrlo jake indicije da je upravo Čupić taj drugi kandidat, osobno smo ga kontaktirali, ali on nije htio ni potvrditi ni demantirati informacije o kandidaturi.

- Samo neću reći da ja u ponedjeljak neću ni biti u Varaždinu. - izjavio nam je Čupić, pritom aludirajući na nedavnu Čehokovu izjavu povodom glasina da će biti na listi Avara i Bunića. Možda je za kraj zanimljivo i spomenuti činjenicu da je Čupić dvije godine išao zajedno u srednju školu s Alenom Kišićem. Potvrde li se informacije kojima raspolažemo u svibnju ćemo u Varaždinu, između ostalog, imati i dvoboj negdašnjih školskih prijatelja.

Komentari