radni posjet

Posjet Nade Murganić Novom Marofu i najava gradnje novog Centra za socijalnu skrb vrijednom više od 9 milijuna kuna

Objavljeno: 16.05.2017. 18:40

Zadnja izmjena: 16.05.2017. 18:46

Ministrica Nada Murganić posjetila je jučer Novi Marof prilikom kojeg je obišla Centar za socijalnu skrb te se susrela s gradonačelnikom Sinišom Jenkačem i ravnateljicom Centra Antonijom Maltar i suradnicima.

Ministrica i gradonačelnik obišli su i lokaciju gdje će uskoro krenuti izgradnja novog objekta Centra za socijalnu skrb vrijednosti više od 9 milijuna kuna, stoji u priopćenju iz Novog Marofa.

- "Sutra će povjerenstvo otvoriti pristigle ponude za izgradnju Centra za socijalnu skrb Novi Marof. Investicija iznosi 9.250.000 kuna i vjerujem da ćemo za godinu dana, kao što je predviđen rok izgradnje Centra, ovdje gledati lijepu, ali nadasve funkcionalnu zgradu. U njoj će svi zaposlenici Centra za socijalnu skrb imati adekvatan prostor i normalne uvjete za rad." - najavila je ministrica Murganić.

- "Novi Centar za socijalnu skrb bit će blizu dječjeg vrtića, blizu centra grada, dostupan svima i vjerujem da će nova zgrada zadovoljiti sve potrebe što se tiče funkcioniranja Centra, a omogućit će se i otvaranje novih radnih mjesta - kazao je prilikom susreta s ministricom gradonačelnik Jenkač.

- "Obilaznica vrijedna 100 milijuna kuna, državna cesta D-24 Madžarevo-Pece 35 milijuna kuna, danas predstavljena Aglomeracija Novi Marof 120 milijuna kuna, Centar za socijalnu skrb gotovo 10 milijuna kuna, sve su to kapitalni projekti o kojima smo dugo vremena sanjali. Sve vlasti su ih željele, ali mi smo prvi koji smo ih u vrlo kratkom vremenu pokrenuli, došli do ili građevinske dozvole i početka gradnje ili početka projektiranja." – zaključio je Jenkač.

Komentari