priopćenje županijskog HNS-a

HNS: Štromar će biti nositelj naše liste u III. izbornoj jedinici

Objavljeno: 17.12.2019. 15:37

Zadnja izmjena: 17.12.2019. 15:51

Županijska organizacija HNS poslala je priopćenje u kojem navode da će na predstojećim parlamentarnim izborima 2021. godine Predrag Štromar biti nositelj  HNS-ove liste u III. izbornoj jedinici.

Tako će, odlukom županijskog predsjedništva HNS-a, aktualni potpredsjednik Vlade te ministar graditeljstva i prostornog uređenja trebao biti nositelj HNS-ove liste u izbornoj jedinici koja uključuje Varaždinsku, Međimursku i Krapinsko - zagorsku županiju. Kako navode u svojem priopćenju, Predrag Štromar je "najuspješniji ministar" dok je njegovo ministarstvo "lider među svim ministarstvima po povlačenju EU sredstava".

- To je ministarstvo već sada na realizaciji 94 posto ugovorenih sredstava, a sada se kreće u realizaciju mogućnosti korištenja sredstava koja su bila namijenjena drugim ministarstvima, ali nisu iskorištena. Sve je to potvrda da je Štromar, uz ministricu Blaženku Divjak, najbolji ministar u aktualnoj vladi što je svojom ocjenom potvrdila i Europska komisija - stoji u priopćenju, u kojem ujedno piše da su njegovi najveći rezultati projekti energetske obnove objekata širom Hrvatske kao i projekt subvencioniranja stambenih kredita za mlade.

Komentari