nakon prisege

Štromar: I dalje ću biti posvećen interesima i potrebama Sjevera

Objavljeno: 17.05.2024. 16:56

Zadnja izmjena: 17.05.2024. 17:37

Jučer je konstituiran 11. saziv Hrvatskog sabora, a HNS-ov Predrag Štromar prisegom je započeo svoj četvrti saborski mandat. Kako ističu iz HNS-as djelovat će u Klubu zastupnika HNS-a i nezavisnih zastupnika zajedno sa zastupnicima Amirom Hodžićem i Veljkom Kajtazijem.

Iz Sabornice Štromar poručuje kako će se posvjetiti zaštiti i jačanju liberalnih vrijednosti i biti glas građanske, civilizirane i umjerene politike kako bi se, dodaje, očuvala politička stabilnost i kontinuitet razvojnih programa i reformi.

- U svom radu i borbi za još prosperitetniju i uspješniju Hrvatsku i dalje ću biti snažno posvećen interesima i potrebama prije svega našeg Sjevera, kako bi i u narednom periodu ostvarili zacrtane ciljeve u realizaciji programa i projekata koji su pred nama - kazao je.


Objava saborskog zastupnika HNS-a Predraga Štromara

Predrag Štromar nastavlja zastupati građansku, civiliziranu i umjerenu politiku

Konstituiranjem 11. saziva Hrvatskog sabora i polaganjem prisege, saborski zastupnik HNS-a Predrag Štromar započeo je svoj četvrti zastupnički mandat. Djelovat će u Klubu zastupnika HNS-a i nezavisnih zastupnika zajedno sa zastupnicima Amirom Hodžićem i Veljkom Kajtazijem.

U svom radu i borbi za još prosperitetniju i uspješniju Hrvatsku i dalje ću biti snažno posvećen interesima i potrebama prije svega našeg Sjevera, kako bi i u narednom periodu ostvarili zacrtane ciljeve u realizaciji programa i projekata koji su pred nama - poručio je Predrag Štromar.

Posebnu pažnju, naglasio je Štromar, posvetit će zaštiti i jačanju liberalnih vrijednosti, kako bi se očuvali dostignuti standardi u zaštiti i promicanju ljudskih i manjinskih prava i dodatno ih ojačali.

Zastupajući politike HNS-a, Predrag Štromar i dalje će u Hrvatskom saboru biti glas građanske, civilizirane i umjerene politike kako bi očuvali političku stabilnost i kontinuitet razvojnih programa i reformi.

Komentari