predsjednik 1 mo

Robert Roth: ''Reformisti žele koristiti mjesne odbore za povećanje članstva jer svi zajedno stanu u jednu prostoriju''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.12.2018. 10:02

Zadnja izmjena: 14.12.2018. 10:08

Nakon što su Reformisti ponovno prozvali gradonačelnika Ivana Čehoka nakon zajedničkog sastanka s predsjednicima mjesnih odbora te rekli kako on nema ni sluha ni interesa za njih, oglasio se predsjednik 1. MO Robert Roth koji je u svom priopćenju demantirao navode Reformista.

<< Reformisti ponovno prozvali Čehoka:'' Za mjesne odbore on nema ni sluha ni interesa'' >>

Kako je napisao Roth u priopćenju, Reformisti na sastanak šalju i one osobe koje uopće nisu predsjednici mjesnih odbora i nemaju nikakav legitimitet govoriti u ime svojih mjesnih odbora.- Za razliku od vremena kad je gospođa Martinčević bila zamjenica gradonačelnika, danas u svakom, pa i mojem mjesnom odboru, imamo puno više aktivnosti i radova, od komunala do obrazovanja - rekao je Roth i dodao kao su na sastanku predsjednici mjesnih odbora pretežito izražavali zadovoljstvo aktivnostima grada ove godine kao i planovima za iduću godinu.

Prema njegovim riječima, predsjednici mjesnih odbora istaknuli su da žele još bolju suradnju i komunikaciju sa gradskom vlašću, a što se tiče proračuna, Roth je rekao kako su svi predsjednici mogli biti uključeni u donošenje proračuna jer isto mogu i moraju sudjelovati u javnoj raspravi o proračunu. - Kao predsjednik jednoga od većih mjesnih odbora bio sam uvijek primljen na razgovor kod gradske vlasti kada je za to bilo potrebe i mogao sam utjecati na predlaganje programa za iduću godinu. Reformisti i gospođa Martinčević žele koristiti mjesne odbore, čak i one u kojima nemaju predsjednika, kako bi povećali članstvo jer svi zajedno stanu u jednu prostoriju - za kraj poručuje Roth. 

 

Komentari