LOKALNI IZBORI 2021.

Predstavljena lista SDP-a za Općinu Martijanec

Objava Socijaldemokratske partije (SDP)

Objavljeno: 27.04.2021. 19:44

Zadnja izmjena: 27.04.2021. 20:14

Foto: Objava Socijaldemokratske partije (SDP)

Moje slike Općine Martijanec u budućnosti je briga o starijima, mladima i djeci, briga o društvenom životu, briga o kulturi i tradiciji, te najviše briga o stvaralaštvu, i to najviše poduzetničkom stvaralaštvu. Zalažemo se za bolji život naše sredine u poljoprivredi i turizmu kao novoj grani u Martijancu. Općinska zemljišta treba ustupiti za gradnju domova mladim obiteljima. Martijanec mora osnovati svoje komunalno poduzeće i privući investitore, istaknula je Antonija Lenček (SDP) , nositeljica liste  za Općinsko vijeće Martijanca.

Na predstavljanju SDP – ove liste bila je prisutna i kandidatkinja SDP -a za županicu Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora.

„ Zgrade bez ljudi nemaju svrhu. Stoga trebamo otvoriti sve društvene i vatrogasne domove za naše građane da ih mogu  koristiti. Troškovi održavanja  moraju se platiti iz lokalnih proračuna i biti u funkciji svih građana kad se ne radi o komercijalnoj svrsi. Pogotovo za rad udruga, ali i političkih stranaka“, rekla je Antolić Vupora ispred zatvorenog Vatrogasnog doma u Martijancu.

SDP u Martijancu za načelnika podržava Branimira Nađa iz Reformista koji je predstavio program naglasivši „kako su Martijancu potrebne promjene i kako je sada odnos Općine prema potrebama građana – maćehinski“.

Komentari