politička akademija

Premijer Plenković uručio diplome Političke akademije mladim varaždinskim HDZ-ovcima

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 12.10.2019. 08:57

Zadnja izmjena: 12.10.2019. 08:59

U Tuheljskim Toplicama u petak je održan skup Alumnista Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta na kojem je predsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković uručio uvjerenja o završenom programu polaznicima 12. generacije Političke akademije.

Premijer Andrej Plenković je diplome uručio i mladim varaždinskim HDZ-ovcima: Moniki Petrinjak, Tinu Juraku i Ivanu Salopeku.

Tin Jurak, predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije, najmlađi polaznik 12. generacije Političke akademije zahvalio je predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću, Zakladi Hrvatskog državnog zavjeta i ravnatelju Srećku Prusini na organizaciji Političke akademije.- Politička akademija je sve to, ali i životna prekretnica kojom se osnažila želja i opredijeljenost za političkim djelovanjem i doprinosom društvu. Iz ove generacije ljudi će izrasti u nove načelnice i načelnike, gradonačelnice i gradonačelnike te premijerke i premijere, a Politička akademija je iznimno važan korak u tome. I mogu s uvjerenjem reći da mi to možemo – kazao je Tin Jurak.

 

Komentari