još jedan odlazak iz reformista?

PRESLAGIVANJE U LUDBREGU Hoće li Krešimir Horvat biti na čelu nezavisne liste?

Objavljeno: 17.02.2017. 10:58

Zadnja izmjena: 17.02.2017. 11:01

Foto: Arhiva

Prije nekoliko dana najavili smo Krešimira Horvata kao kandidata Reformista za gradonačelnika Ludbrega. Nama je tako to bilo otvoreno prezentirano na presici koju je vodio Čačić i na kojoj je Horvat sjedio s njime i Tomislavom Paljkom.

>> Neslužbeni kandidat Reformista za gradonačelnika Ludbrega najavljuje pozitivnu kampanju i više plaće

Doduše, rečeno je da se radi o neslužbenom kandidatu - ali su i Čačić i Horvat to prezentirali kao praktički gotovu stvar. No, čini se da se nešto kuha što bi moglo promijeniti političku sliku Ludbrega. Na Facebooku je Goran Horvat demantirao da će se njegov brat Krešimir na izborima pojaviti kao kandidat Reformista.

Ludbreška nezavisna lista

- Ako bude kandidat bit će to nestranačka lista na kojoj će biti mladi, sposobni i ljudi koji žele puno bolji grad od ovog najboljeg malog grada. - decidirano je ustvrdio Goran Horvat, nazivajući medijske napise neprovjerenim informacijama.

Na drugoj sličnoj objavi javio se i sadašnji gradonačelnik Dubravko Bilić.

- Ako si član stranke, onda ne možeš biti nezavisna lista. Kreši želim puno sreće kao kandidatu Reformista. - napisao je Bilić, no Goran Horvat je ustrajao u tome da će Krešimir biti na čelu Ludbreške nezavisne liste (LNL), u koju bi mogli ući - kako je nama objasnio - i neki Reformisti. Što se to točno kuha i hoće li Čačić - nakon Hrenića u Novom Marofu - izvisiti za još jedno istaknuto ime svoje stranke, vidjet ćemo u danima koji slijede.

Komentari