konferencija za medije

SDP-ovci traže raspisivanje prijevremenih izbora u Varaždinu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.04.2019. 12:52

Zadnja izmjena: 19.04.2019. 12:52

Predstavnici gradske organizacije SDP-a danas su održali konferenciju za medije na kojoj su zatražili ostavku gradonačelnika Ivana Čehoka i raspisivanje prijevremenih izbora.

Miroslav Marković Čehoka je optužio za, kako je redom navodio: pritisaka, ucjena i zastrašivanja svih onih koji ne misle iste. Njegovog zamjenika Zlatana Avara i direktora Čistoće Davora Skrozu također je optužio.

- Oni koriste vlast kako bi nesmetano podmetali i ugrožavali egzistenciju običnih građana koji se usude upozoriti na nepravilnosti, netransparentnosti i nesposobnost njihove vlasti - rekao je Marković, dodavši da ni predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan nije stao u "obranu sugrađana".

Novinarima se obratio i Neven Bosilj, koji je rekao kako je grad zatrpan smećem, a građani plaćaju veće račune i komunalnu naknadu.

- U dvije godine vlast nije uspjela riješiti problem bala, a dala je pregršt obećanja koja se ne mogu ispuniti - rekao je Bosilj.

Poziv za raspisivanjem prijevremenih izbora SDP-ovci su zaključili riječima kako grad Varaždin više nije "grad baroka, cvijeća i kulture, nego "grad smeća, bahatosti i nekulture".

Komentari