Potpisi potpore

Jaooo! Lokalni SDP Milanoviću donio manje potpisa nego Reformisti

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 25.11.2019. 15:39

Zadnja izmjena: 25.11.2019. 16:11

Predsjednički kandidati su proteklih dana prikupljali potpise potpore za nadolazeće izbore, a u prikupljanje su se uključili članovi stranaka koji su im dale potporu, volonteri i simpatizeri.

Potpise za Zorana Milanovića uz SDP su tako prikupljali i Reformisti Varaždinske županije, koji su se na Facebooku pohvalili s ukupno 5.568 prikupljenih potpisa u Varaždinskoj županiji. Namjera im je bila, kako su najavili, prikupiti 20.000 potpisa na području cijele Hrvatske, međutim kandidat kojega podržavaju potpise je odlučio predati prije roka odnosno već danas. Ukupno su tako do danas prikupili 7.500 potpisa. Ono što je zanimljivo, jest da se brojem prikupljenih potpisa pohvalio i lokalni SDP, matična stranka Zorana Milanovića, ali sudeći prema njihovoj objavi na Facebooku - prikupili su čak 1.462 potpisa manje od Reformista, odnosno 4.106 potpisa u Varaždinskoj županiji. Obje stranke se hvale rezultatom, te njihove statuse na Facebooku prenosimo u cijelosti...

Podsjetimo, prvi krug predsjedničkih izbora održava se 22.prosinca, a ako nitko ne osvoji većinu odnosno više od 50 posto glasova u prvom krugu, dva tjedna kasnije, 5. siječnja održat će se drugi krug.

 


Komentari