rasplet izbornog poraza

NEDJELJNA ODLUKA Tko je Mirela Ivanković, pretendentica na mjesto šefice gradskog SDP-a

Objavljeno: 21.11.2017. 09:01

Zadnja izmjena: 21.11.2017. 13:24

Foto: Arhiva

Iza varaždinskog gradskog SDP-a turbulentne su dvije godine, a članstvo će ove nedjelje odlučivati tko će naslijediti Alena Kišića na mjestu predsjednika, koji se nakon poraza na izborima odlučio ne kandidirati. Nakon Miroslava Markovića, kandidata koji prvi objavio svoju kandidaturu, predstavljamo drugu kandidatkinju za mjesto predsjednice gradskog SDP-a, Mirelu Ivanković. Ujedno je riječ o jedina dva kandidata za čelno mjesto stranke izuzetno sa snažnim potencijalom u gradu Varaždinu.

>> NAMJESTO KIŠIĆA? Istaknuti varaždinski SDP-ovac najavljuje kandidaturu za predsjednika Gradske organizacije

Ivanković je rođena u Bjelovaru, u kojemu je završila i matematičku gimnaziju, a od 1993. Mirela Ivanković živi u Varaždinu, u kojemu je na FOI-u stekla diplomu informatičarke. Od 1999. do 2012. radila je u tvrtki HLB Revidicon na poslovima revizije informacijskih sustava, da bi potom postala pročelnica Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Grada Varaždina.

Funkciju pročelnice obavlja i danas, a interes javnosti - u kojoj se nije eksponirala - probudila je tek svojedobnim sukobom s tadašnjim gradonačelnikom Habušem oko faktura koje je gradskim ustanovama ispostavio Termoplin. No, ni tada se nije htjela očitovati o kuloarskim pričama da Habuš na nju vrši pritisak i da ga ona zbog toga kani tužiti za mobbing. Na kraju dodajemo i podatak da je Mirela Ivanković majka 4 djece.

 

 

Komentari