lokalni izbori 2021.

Radimir Čačić obišao Lepoglavu te dao podršku kandidatu Reformista na predstojećim izborima

Objavljeno: 30.03.2021. 08:41

Zadnja izmjena: 30.03.2021. 08:41

Predsjednik Reformista i župan Radimir Čačić te zamjenik župana Robert Vugrin obišli su grad Lepoglavu. Čačić je u Lepoglavi tom prilikom dao podršku za predstojeće izbore kandidatu Reformista, Vjeranu Ježeku.

Tijekom posjeta Lepoglavi, Čačić je obišao nekoliko tvrtki - ''Štefičar'', ''Arka'' i ''Jamnić'' gdje je razgovarao s poduzetnicima o trenutnom stanju i problemima na tržištu. Također, Čačić je sa suradnicima razgovarao i s mještanima Kameničkog Podgorja i Žarovnice, a obišao je i OPG Eko Bajka i OPG Dragecova Stara hiža.

- Varaždinska županija kontinuirano radi na unapređenju i razvoju turizma na području županije kroz brojne projekte i poticaje za turističke djelatnike, ali i privatne iznajmljivače. Jedan od najvećih i najuspješnijih projekata svakako je ''Kuće za odmor s pričom'' koji kao glavni cilj ima razvoj turističke ponude na ruralnom području i povećanje broja smještajnih objekata uz diverzifikaciju temeljenu na kulturno-povijesnoj tradiciji i podizanju kvalitete - poručili su između ostalog iz Varaždinske županije.

Komentari