LOKALNI IZBORI 2021.

Radimir Čačić obišao Sveti Đurđ, Veliki Bukovec i Mali Bukovec

Objava Narodne stranke - reformisti

Objavljeno: 05.05.2021. 09:48

Zadnja izmjena: 05.05.2021. 09:48

Foto: Objava Narodne stranke - reformisti

Predsjednik Reformista, župan Varaždinske županije, Radimir Čačić, zajedno s predsjednicom ŽO Reformista i saborskom zastupnicom, Natalijom Martinčević obišao je općine Sveti Đurđ, Veliki Bukovec i Mali Bukovec.

U Svetom Đurđu posjetili su KUD Juraj Lončarić, koji broji 30-ak članova, najviše mladih i djece. Nakon posjeta KUD-u obišli su i prostorije ambulante gdje su upravo danas utvrđivani uvjeta od strane Ministarstva nakon čega će ambulanta dobiti datum početka rada. Nakon 2 godine, Sveti Đurđ će ponovno imati doktora opće prakse. Također, zajedno sa ravnateljem ŽUC-a, Tomislavom Osonjačkim i predsjednikom Upravnog vijeća ŽUC-a Krešimirom Horvatom obišli su i nedavno asfaltiranu dionicu županijske ceste Sesvete – Sigetec. Načelnik općine Sveti Đurđ, Josip Jany, ovom je prilikom istaknuo zadovoljstvo odličnom suradnjom sa županom i županijskim ustanovama, a Čačić mu je ovom prilikom dao podršku na predstojećim izborima.

U Velikom Bukovcu, Čačić je sa suradnicima obišao OPG Dražen Ipša – poljoprivredno gospodarstvo koje se bavi ratarstvom. Ovaj OPG redoviti je korisnik poljoprivrednih potpora Varaždinske županije od 2017.godine. Posjetili su i Osnovnu školu Veliki Bukovec koja je energetski obnovljena u sklopu županijskog projekta obnove zgrada javnih ustanova. U Velikom Bukovcu, Čačić je načelniku Franji Vrbaniću zaželio uspjeh na izborima i dao svoju podršku.

U Malom Bukovcu najavljeni su radovi ŽUC-a na asfaltiranju ceste u Novom selu Podravskom. U Malom Bukovcu održana je i svečana sjednica na kojoj su prisustvovali župan Radimir Čačić i saborska zastupnica Natalija Martinčević. Podršku na predstojećim izborima Čačić je dao trenutnom načelniku Darku Markoviću koji na predstojeće izbore izlazi uz podršku Reformista.

Komentari