priopćenje za medije

Radimir Čačić podržao Sanju Kočet u kandidaturi za načelnicu Općine Donja Voća

Objava Narodne stranke - Reformisti

Objavljeno: 24.04.2021. 10:43

Zadnja izmjena: 24.04.2021. 10:45

Foto: Objava Narodne stranke - Reformisti

Sanja Kočet, kandidatkinja je Reformista za načelnicu Donje Voće, a podršku u kandidaturi izrazio joj je predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić.

Čačić je obišao Općinu Donja Voća, a priliko svog posjeta obišao je Osnovnu školu Andrije Kačića Miošića Donja Voća gdje je s ravnateljicom prof. Rahelom Blažević popričao oko problematike u području odgoja i obrazovanja učenika s područja Donja Voća i upravljanja nekretninama u vlasništvu škole. Također, župan Čačić najavio je i izgradnju dvorane o Osnovnoj školi Donja Voća.

Povodom obilježavanja desete jubilarne Noći knjige, Svjetskog dana knjige 23. travnja te Dana hrvatske knjige 22.travnja u ime Općinske organizacije Narodne stranke - Reformisti ravnateljici škole predano je nekoliko primjeraka slikovnice „Rasplesane boje“ s potpisom autorice Jelene Kočet Sekovanić.

Obilazak je nastavljen u Kući za odmor OPG-a Cerovčec gdje su ih dočekali domaćin Ivan Cerovčec, članovi KUD-a Voća te predstavnici OPG-a Kralj i OPG-a Bosilj. Kuća za odmor OPG-a Cerovčec dobitnica je titule Superhosta (super domaćina) – najviši standard kvalitete da se gostu garantira najbolja usluga, dobiven temeljem recenzije samih gostiju. Uz kuću za odmor, otvorena je i kušaonica vina financirana iz europskih fondova.

Župan Čačić i njegov zamjenik Vugrin ovom su prilikom razgovarali s mještanima oko važnih pitanja i problema vezanim za Općinu.

Objava Narodne stranke - Reformisti

Komentari