izborni planovi

Radni sastanak HSU: 'Želimo osigurati tri zastupnika u saboru na nadolazećim izborima'

Objavljeno: 20.11.2023. 11:46

Zadnja izmjena: 20.11.2023. 11:46

Foto: HSU

U prostoru restorana hotela Orion u Horvatskom održan je radni sastanak predsjednika svih ustrojstvenih organizacija Hrvatske stranke umirovljenika s područja III. izborne jedinice.

Domaćin ovog važnog skupa, Jadranka Bahlen, predsjednica Županijske organizacije HSU Varaždinske županije, srdačno je pozdravila pedesetak nazočnih, posebice predsjednika HSU, Veselka Gabričevića. U dobrodošlici Bahlen je pozdravila sve prisutne u osobno ime i ime župana Varaždinske županije s kojim organizacija njeguje suradnju, te istaknula nadolazeće izbore kao ključni trenutak u artikuliranju zahtjeva HSU. Predsjednik Gabričević nadovezao se na govor domaćina, ističući važnost suradnje stranačkih tijela s lokalnom i regionalnom upravom, te naglasio potrebu za širokom podrškom birača HSU-a s ciljem osiguranja ulaska najmanje tri zastupnika u Hrvatski sabor. Njihova uloga, kako je istaknuo, bit će zastupanje i oblikovanje prava umirovljenika Republike Hrvatske.

Edvin Jurin, stručnjak za izborni marketing, održao je predavanje pod nazivom 'Operativni pristup izbornom marketingu', pružajući uvid u rad i strategiju svih članova HSU-a. Nakon predavanja, uslijedila je rasprava o nadolazećim izborima, kojom su istaknuti ključni izazovi i prilike pred Strankom. 

Komentari