priopćenje platforme

Foto - Solar se pridružio platformi Matije Posavca, ali i još jedan načelnik Reformista - najavili presicu

Objavljeno: 14.12.2023. 15:58

Zadnja izmjena: 14.12.2023. 17:20

Nezavisna platforma Sjever koju predvodi Matija Posavec za sutra je sazvala konferenciju za medije ispred županijske palače, kako bi predstavila vlastiti Klub vijećnika Skupštine Varaždinske županije.

Među političarima koji će sutra stati pred novinare nalaze se imena koja su i dosad bila poznata javnosti, ali i neka nova. Uz Rajka Solara, načelnika Jalžabeta koji je jučer obznanio da napušta Reformiste, među članovima platforme će se tako naći i dosadašnji načelnik Martijanca iz redova Reformista Branimir Nađ.

>>Načelnik Jalžabeta Rajko Solar napustio Reformiste

>>Reformisti o odlasku Solara: Stalni napadi, vrijeđanja i pritisci od HDZ-a

S Narodnom strankom - Reformisti ranije su se već razišli županijski vijećnici Tomislav Paljak, Krešimir Horvat i Mihael Liber, koji će sutra također nazočiti konferenciji, a uz njih i predsjednik platforme, međimurski župan Matija Posavec, kao i Dubravko Bilić gradonačelnik Ludbrega, Milorad Batinić gradonačelnik Ivanca, Branimir Nađ načelnik Martijanca, Rajko Solar načelnik Jalžabeta, Darko Jagić predsjednik Gradskog vijeća Ludbrega, Anđelko Topolovec načelnik Radoboja te Dragutin Glavina predsjednik Županijske skupštine Međimurske županije.

Komentari