rat na facebooku

Raskol u Budimo grad? Bivši partner ponovno bez zadrške o tome govori javno

Podsjetimo, nakon što je Hrvoje Petrić otvoreno najavio kako Budimo grad neće podići ruke za proračun u prosincu, Neven Bosilj je s popriličnom dozom sigurnosti odgovorio kako Petrić ne bi trebao biti baš siguran da će se to zaista i dogoditi...
Objavljeno: 28.07.2022. 08:34

Zadnja izmjena: 28.07.2022. 08:59

Sudeći prema najnovijem istupu gradonačelnika Nevena Bosilja, netko iz platforme Budimo grad očito je već neko vrijeme bliži SDP-u na vlasti, dok dio članova i dalje ostaje vjeran tvrdo oporbenoj poziciji.

Naime, Neven Bosilj u svojem posljednjem statusu na Facebooku ponovno naglašava dvije struje u platformi, kao što je to učinio i u našoj emisiji, kada je izrazio popriličnu sigurnost da neće svi vijećnici Budimo grad biti protiv proračuna u prosincu, kao što je to, također u našoj emisiji, otvoreno najavio Hrvoje Petrić.

- Bez ikakvih utemeljenja, lažno me optužuju o navodnim namještanjima natječaja za zbrinjavanje otpada u Brezju. Toliko su smiješni u optužbama da se počinjem pitati "a za koga oni to drukaju?" Pa kad su mi eto dali priliku da ih javno podučim, s posebnim veseljem to i činim. Možda nešto i nauče (ponavljam, ako iza napada ne stoje neki sasvim jasni ciljevi u stilu VIS "budimo Petrić") - napisao je s dozom ironije gradonačelnik o dijelu bivših koalicijskih partnera, te potom na više mjesta naglasio kako ga proziva samo "dio platforme", ne svi.

Evo što su još gradonačelnik i Hrvoje Petrić izjavljivali u posljednje vrijeme:

"Neka uživa na moru, umjesto da mobingira gradske služebnike?"

"Proračun za 2022. godinu bio mu je zadnja šansa"

 

Komentari