reakcija

Rat oko 'rupa' se nastavlja: 'Oni su nesposobnjakovići kojima je cijeli svijet kriv za lijenost'

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.06.2022. 13:24

Zadnja izmjena: 28.06.2022. 13:24

Nakon što je aktualna gradska vlast u jučerašnjem priopćenju za medije za oštećenje prometnice kod VTC iza zgrada u Supilovoj ulici 'okrivila' upravo bivšeg gradonačelnika Ivana Čehoka, danas se javio Zlatan Avar iz njegove Nezavisne liste.

I dok s jedne strane Neven Bosilj i Miroslav Marković tvrde kako je do oštećenja na prometnici došlo zbog neriješenih vlasničkih odnosa na toj površini i to zbog određenih 'Čehokovih postupaka', Avar njih dvojicu naziva 'nesposobnjakovićima kojima je cijeli svijet kriv za vlastitu lijenost'.

- Opravdanje u neriješenim vlasničkim odnosima nema nikakve veze nema s brzinom intervencije, do koje je na kraju došlo gotovo tri tjedna nakon što je na tom dijelu cesta doslovno propala - napisao je Avar koji je u privitku poslao veći broj fotografija.

- Prilažemo samo dio fotografija što nam ih građani šalju o stanju na javnim površinama, neuređeno, zapušteno, po mjesec i više dana raskopano. Rupe u cesti se krpaju tri tjedna, ali rupe od vlastite nesposobnosti ne mogu se zakrpati - napisao je Avar u priopćenju. 

Komentari