Javno prozivanje

Teške optužbe: 'Kod ljudi u vrhu Budimo grad droga je tekla u potocima'

Župan Anđelko Stričak Budimo grad javno prozvao da nisu predali financijska izvješća, te da u vrhu imaju ljude koji su imali diskoteke poznate po drogi...
Objavljeno: 21.07.2022. 08:18

Zadnja izmjena: 21.07.2022. 09:08

Odgovarajući na pitanje o transparentnosti političkih stranaka, koje mu je postavila Dragica Ratković, župan Anđelko Stričak na sjednici Županijske skupštine prozvao je Budimo grad.

Optužio ih je kako jedino oni nisu predali financijsko izvješće.

- Baš oni, "najtransparentniji". Kažu "Budimo grad nije stranka, nije udruga, nije niti društvo, niti klub. Okupili smo se u platformu". U Hrvatskoj sve udruge, trgovačka društva, obrti, OPG-ovi moraju podnijeti financijska izvješća osim najtransparentnijih. Očito imaju razlog za to.

Župan Anđelko Stričak Budimo grad javno prozvao da nisu predali financijska izvješća, te da u vrhu imaju ljude koji su imali diskoteke poznate po drogi

Stričak ovdje nije stao.

- Postavlja se pitanje tko ih financira. Možda iza svega stoji neka narkomafija, s obzirom dok vidim tko je špica Budimo grad. Neki Šileci koji su imali diskoteke gdje je, kad su radile, droga tekla u potocima. Nisam rekao da je gazda kriv za to. No, vjerujem da svi koji se bave ugostiteljstvom znaju tko im dolazi od gostiju i čime se bave - rekao je.

Komentari