izvanredni izbori 2023.

Reakcija Davora Patafte: Čačićev 'oldtimer' motor juriša na Grad, gorivo su mu osobni interesi

Objava kandidacijske liste Davora Patafte

Objavljeno: 11.04.2023. 11:27

Zadnja izmjena: 11.04.2023. 12:02

Foto: Objava kandidacijske liste Davora Patafte

Objava kandidacijske liste Davora Patafte

  • Reagiranje varaždinskog gospodarstvenika i nezavisnog kandidata Davora Patafte na uvrede i laži Radimira Čačić

Čačićev "oldtimer" motor juriša na Grad, gorivo su mu osobni interesi i neutaživa glad velikog ega. Idemo njega i Čehoka poslati u mirovinu

Propali poduzetnik, čovjek bez morala i manira, koji je svoju karijeru bildao vrijeđanjem političkih protivnika, ali i svojih suradnika, a nije se libio omalovažavati i sve građane, sada gori od želje da bude predsjednik Gradskog vijeća.

Od silne želje, Radimir Čačić, opet radi ono što mu najbolje ide – laže i galami, pametuje bez ikakvog suvislog temelja, a očito se nikako ne može pomiriti s činjenicom da su propala njegova ˝pakiranja˝ i lažne kaznene prijave.

Sa sedamdeset i kusur godina Čačića možda ni ne služi dobro pamćenje pa ću ga podsjetiti da je Vrhovni sud donio pravomoćnu presudu kojom su oslobođeni svi akteri afere ˝Brezje˝, koja je izmišljena i režirana u Čačićevoj kuhinji. Uz pomoć svojih pijuna iz HNS-a, Reformista, SDP-a, Budimo grad (Varaždinsko smeće) ˝pakirao˝ je kaznene prijave, a zapakirao jedino probleme koji su sad na leđima svih Varaždinki i Varaždinaca. Sad to isto radi Čehok i tome mora doći kraj.

U pokušaju da me opet ocrni, Čačić me povezuje s političkim opcijama s kojima je donedavno upravo on bio u koaliciji. Možda je zaboravio da je bale on osobno smjestio u Brezje zajedno s Čehokom s kojim je bio vezan i koalicijski i interesno. Potom je zbog vlastitih interesa nekoliko puta koalirao i s SDP-om i HDZ-om. Evo do prije par mjeseci s obje spomenute opcije bio je u koaliciji u isto vrijeme, sa SDP-om u Gradu Varaždinu, s HDZ-om na državnoj razini. No, sve te koalicije nisu donijele ništa osim ispunjenja njegovih vlastitih interesa.

Sad govori da želi biti motor u Gradskom vijeću, a neutaživa glad njegovog ogromnog ega želi upravljati Gradom Varaždinom, preko svojih satelita sa stranačkim iskaznicama Reformista koji su tamo zaposleni na temelju ucjena, a samim time novcem svih građana. Podsjetimo da je taj čovjek uspio upropastiti svoje firme, a propašću Coninga ostali su ogromni dugovi. Ostao je dužan na desetke milijuna kuna državi, kooperantima, radnicima, pa i Gradu Varaždinu. Njegov ˝oldtimer˝ motor očito je na autopilotu, jedino su mu gorivo osobni interesi, a usput pokušava zgaziti sve koji mu stanu na putu.

Stoga je vrijeme da on i njegov bivši suradnik, a sadašnji politički protivnik Čehok, odu u zasluženu političku mirovinu. Jedan i drugi osigurali su si egzistenciju, za razliku od većine naših umirovljenika, kojima oni, ali i većina političkih opcija, po ne znam koji put mažu oči i bacaju mrvice.

Ljudi nisu naivni, zbog takvih kao što su destruktivni Čehok, Čačić i ekipa iz Budimo grad, ali i SDP-a koji je svjesno stvorio ovisnost o njima, imamo nove izbore, a problemi poput bala, te projekti poput Kućanske rampe, čekaju dok se oni nadmeću, pišu prijave jedni protiv drugih i daju lažna obećanja.

Dosta je toga, dosta je blata koji su bacali na Varaždin dva desetljeća, idemo to blato pretvoriti u zlato. Idemo očistiti Varaždin i od bala i politike koja ih je tamo smjestila i zadržala do danas.

Komentari