oštra reakcija

Reformisti: Čačić niti mirovinu prima niti će primati, a Kišić se ponaša kao Tito

Objavljeno: 18.04.2017. 17:51

Zadnja izmjena: 18.04.2017. 18:34

Foto: Arhiva

Alen Kišić danas je izjavio da se subvencije za umirovljenike koje kao gradonačelnik namjerava zadržati ili uvesti neće odnositi na "umirovljene saborske zastupnike poput Ivana Čehoka i Radimira Čačića", odnosno da će se uvesti imovinski cenzus.

Na Kišićevu tvrdnju reagirali su Reformisti, optuživši ga da „poput Štromara“ obmanjuje javnost jer njihov kandidat za župana Radimir Čačić, kako ističu – mirovinu, ne prima!

- Privilegiranu saborsku mirovinu za razliku od drugih koji na nju imaju pravo, Radimir Čačić niti je primao, niti prima, niti će primati – kažu Reformisti, a Kišića još optužuju da se ponaša kao Tito.

>>eTV | FOTO Kišić Čačića i Čehoka nazvao "bogatim umirovljenicima" kojima će uskratiti subvencije

"Tito i Sulejman"

Naime, Kišić je danas svoj 40. rođendan proslavio upravo na predstavljanju svojeg programa za umirovljenike, pri čemu je i dao gore spomenutu izjavu, a što Reformisti smatraju iskorištavanjem umirovljenika i institucija u političke svrhe.

- Danas „u slavu Kišićevog rođendana“ pjeva zbor umirovljenika i pleše folkor u narodnim nošnjama?! Takve proslave ne pamtimo još od vremena druga Tita – stoji u njihom priopćenju.

- Ovakvu vrstu korištenja županijskih i gradskih institucija do sada si niti u jednoj kampanji nije dozvolio ni jedan kandat – zaključuju.

Facebook stranica koja podržava kandidaturu Čehoka Kišića je, pak, nazvala Sulejmanom koji „dijeli šakom i kapom, a ne zna koliki je proračun Grada Varaždina, a kamoli kako se zovu kvartovi“.

Komentari