'vjerodostojno-novi politički vic'

Reakcija Zlatana Avara na Habijanov prijedlog oko proračuna: 'Iza brda se 'valja' nova koalicija HNS-HDZ?'

Objavljeno: 11.01.2017. 18:00

Foto: Arhiva

Nakon današnje konferencije tisak na kojoj je Damir Habijan, predsjednik varaždinskog HDZ-a aktualnu gradsku vlast pozvao na suradnju kako bi se do kraja ožujka pripremio proračun grada Varaždina, za mišljenje smo pitali i Zlatana Avara koji ističe kako je pojam 'Vjerodostojno – novi politički vic'.

- Kad sam pročitao izjavu g. Habijana pomislio sam da je posrijedi politički vic. To HDZ-ovu sloganu 'Vjerodostojno' daje potpuno novi značaj; Danas sam za; sutra možda, a prekosutra protiv. Može i obrnutim redom.  – rekao je Avar i pritom napomenuo kako je moguće da se: 'iza brda valja nova koalicija HNS-HDZ.'

>> eTV: Habijan pozvao aktualnu gradsku vlast da do ožujka ove godine zajedno pripreme proračun grada Varaždina

Također, Avar napominje kako je neosporna je činjenica da su se HNS, SDP i HDZ financijski iscrpili s redovnim i izvanrednim parlamentarnim izborima pa je panika za izglasavanjem bilo kakvog Proračuna očita.

U prilog tome ide i izjava gradonačelnika da je loš Proračun bolji od privremenog financiranja jer je najveći gubitnik u takvoj financijskoj raspodjeli proračunska stavka promidžbe gradonačelnika, ističe Avar i za kraj se pita hoće li to biti izvor promidžbe samo za HNS ili za novi trojac HNS-SDP-HDZ?

Vezani videoprilozi:

 

Komentari