izabran na sjednici

Stjepan Lončar iz Reformista ponovno predsjednik Vijeća 4. mjesnog odbora

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.09.2017. 13:44

Zadnja izmjena: 06.09.2017. 14:56

Na jučer održanoj sjednici Vijeća 4. mjesnog odbora za predsjednika Vijeća ponovno je izabran Stjepan Lončar iz Reformista.U studenom 2015. godine održani su izbori za članove vijeća mjesnih odbora, a na temelju dogovorene koalicije Reformista, SDP-a i ORAH-a, Stjepan Lončar bio je izabran za predsjednika Vijeća.

Kako piše u priopćenju, tijekom samo šest mjeseci Lončar je kao predsjednik sazvao i održao šest sastanaka Vijeća MO-a. Zajedno s vijećnicima inicirao je obnovu prostorija 4. mjesnog odbora, Dane otvorenih vrata, pokrenuta je Facebook stranica MO-a, podijeljeni su dječji darovi za božićne blagdane te su uvedena tjedna dežurstva. Lončar je, bez obzira na trud i zalaganje, smijenjen te je za predsjednika izabran Igor Klopotan, koji sjednicu Vijeća MO-a nije sazvao od studenog 2016.godine. Na taj način je gotovo u potpunosti zaustavio rad vijećnika i funkcioniranje najvećeg MO-a u Gradu Varaždinu.

Upravo iz tog razloga, na jučer održanoj sjednici Vijeća 4. MO, Stjepan Lončar je uz podršku SDP-a, HSU-a, ORAH-a i nezavisnog vijećnika ponovno izabran za predsjednika.Lončar će kao predsjednik 4. MO-a, uz ostale predsjednike iz Reformista (2. MO, 3. MO i MO Jalkovec), slušati potrebe građana 4. mjesnog odbora te djelovati proaktivno. U tom smislu očekujemo i punu suradnju Varaždinske županije, koja je već i najavila podršku.- poručili su iz Reformista

Komentari