novi predsjednik

Nova zvijezda Reformista: Vugrin izabran za predsjednika stranke u Varaždinu

Objavljeno: 14.05.2020. 14:23

Zadnja izmjena: 14.05.2020. 15:11

Foto: Arhiva

„Na izborima u svibnju 2019. godine Robert Vugrin pobijedio je svojeg protukandidata s nezavisne liste Ivana Čehoka  sa 66,67 posto glasova“, poručuju između ostaloga Reformisti, objavljujući izbor Roberta Vugrina za v.d. predsjednika njihove varaždinske organizacije stranke.

Vugrin je, napominju, izabran jednoglasno, a time je na poziciji naslijedio Nataliju Martinčević koja je u međuvremenu izabrana za predsjednicu županijske orgnanizacije Reformista. Dokazao se, kako nadalje pišu, vođenjem županijskog Stožera civilne zaštite, kao i vođenjem resora koje vodi kao zamjenik varaždinskog župana.

 „Nacionalni stožer usvojio je nekoliko naših vrlo važnih inicijativa i  upozorenja, a u resorima koje Robert Vugrin vodi kao zamjenik župana (zdravstvo, graditeljstvo, gospodarstvo) Varaždinska županija pozicionirala se kao najuspješnija u Hrvatskoj", kažu Reformisti.

"Organizacija u Varaždinu prva je osnovana organizacija Reformista u Hrvatskoj, a danas je s preko 1.000 članova naša najsnažnija organizacija. Ponosna sam na svoj rad i rezultate u proteklih više od pet godina, a kolegi Vugrinu želim puno uspjeha u daljnjem radu", rekla je Natalija Martinčević.

Vugrin se članovima zahvalio na ukazanom povjerenju - Iako je pred nama zahtjevno vrijeme izbornih ciklusa, trudit ću se i dalje uspješno voditi organizaciju čije je temelje postavila dosadašnja predsjednica Natalija Martinčević, rekao je Vugrin.

Komentari