LOKALNI IZBORI 2021.

Reformisti: U hrpe laži koje plasiraju Patafta, Čehok i HDZ više nitko ne vjeruje!

Objava Narodne stranke - Reformisti

Objavljeno: 25.05.2021. 12:29

Zadnja izmjena: 25.05.2021. 12:41

Foto: Objava Narodne stranke - Reformisti

Objava Narodne stranke - reformisti:

Sasvim je jasno da više nitko u ovoj Županiji ne vjeruje niti uopće uzima u obzir hrpetine laži i kleveta koje Davor Patafta, Ivan Čehok i HDZ plasiraju kroz Regionalni tjednik ali i druge plaćene oglase po portalima, društvenim mrežama i drugim medijima.

Sramotno za naš pristojan i uljuđen Varaždin kao i cijelu Varaždinsku županiju da se događa ovakva prljava kampanja kakva se ne događa nigdje u Hrvatskoj.

Očito je da su privatni interesi, milijuni naših novaca koji su predmeti tužbi, sporova i presuda ove nekolicine navedenih igrača, njima dovoljan razlog da bezočnim lažima, izmišljotinama i klevetama zagađuju prostor našeg grada i naše županije. Ovo je trebala biti kampanja isticanja ostvarenih rezultata i rada u proteklom mandatu kao i vizije budućnosti i boljitka naših građana.

No, Patafta, Čehok i HDZ u nedostatku istih, kampanju su pretvorili u pljuvanje po doslovno svim političkim protivnicima natječući se tko će više i bolje lagati i klevetati. Žao nam je što naši građani ovo moraju trpjeti i zato izađimo na izbore i pokažimo Patafti, Čehoku i HDZ-u da ne želimo biti dio njihovog crnila.

Komentari