istom mjerom

Reformisti HDZ-u: 'Za razliku od vaših kompića, Čačić nikad nije ni optužen a kamoli presuđen'

Objavljeno: 16.07.2022. 12:26

Zadnja izmjena: 16.07.2022. 12:41

Tenzije između HDZ-a i Reformista u posljednjih sedam dana se ne smiruju. Od raspada koalicije u nedjelju, preko reakcija na akciju europskih istražitelja u Varaždinu, do posljednjih objava na Facebooku.

Nakon HDZ-ove objave nije dugo trebalo čekati da se oglase i Reformisti, koji pišu:

- Ono kad te proziva HDZ za kriminal. Pravomoćno osuđena stranka i nanesposobniji župan u povijesti Hrvatske, čiji je najbolji kompić jučer pritvoren zbog sumnje za pljačku od 30 milijuna eura.

Reagirajući na medijske naslove koje je sa svojim pratiteljima podijelio HDZ, Reformisti kažu kako su neke stvari dosada već pokušali objasniti, no bez uspjeha.

- Neki su malo sporiji pa još jednom. Župane Stričak i za laganje treba imati bar malo pameti. Čačić nikada nije optužen, a kamoli presuđen za bilo kakvo kriminalno kazneno djelo, niti u Coningu niti bilo gdje drugdje, za razliku od potvrđenih optužbi Stričaka, kao i suđenja Stričaku za obiteljska nasilja te ne anonimnih prijava za silovanje - pišu.

U svojem podužem komentaru, kojeg su također "oslikali" preslikama različitih medijskih objava, na Facebooku zaključuju:

- Svi naslovi iz kreativne objave HDZ-a su naravno po nalogu još jednog njihovog kompića Patafte, koji je tužen za klevetu upravo po ovim tekstovima a na ročišta se naravno ne odaziva - napisali su.

Komentari