priopćenje

Reformisti: Čehok neka objasni kako je uhljebljena njegova bivša zamjenica Malenica

Objava Narodne stranke - reformisti:

Objavljeno: 11.11.2022. 12:56

Zadnja izmjena: 11.11.2022. 13:01

Objava Narodne stranke - reformisti

Na natječaj za navedeno administrativno radno mjesto javile su se dvije osobe od koji je samo jedna zadovoljavala sve uvjete i ta je zaposlena.

Ali kada se već javlja, Čehok bi mogao objasniti kako je uhljebljena njegova bivša zamjenica Sandra Malenica u Varaždinsku županiju ili kako je uhljebljen najneuspješniji direktor jedne razvojne agencije u Hrvatskoj Miljenko Ernoić (podsjetimo Varaždin je bio na 62. mjestu po iskorištenju sredstava iz EU fondova u Hrvatskoj?!?) u Javnu ustanovu za regionalni razvoj Varaždinske županije ali isto tako kako su zaposleni deseci ljudi u gradskoj upravi i gradskim tvrtkama u njegovim mandatima koji danas otvoreno bojkotiraju rad nove gradske vlasti, a o čemu često govori gradonačelnik Bosilj.

Izjave pune laži, jada i čemera koji prosipa Nezavisna lista Ivana Čehoka, a s koje su čak dvije osobe pod optužbama da su oštetile grad i županiju za više desetka milijuna kuna (Ivan Čehok, četiri potvrđene optužnice, Željko Bunić osumnjičen i pritvoren u projektu aglomeracije za mito od 30 milijuna eura) nitko u ovom gradu i županiji više ne shvaća ozbiljno niti ikoga zanimaju.

Komentari