reakcija

Foto - Reformisti uzvratili svojom 'košaricom': Zbog ovoga je Čačić prvi, a Čehok tek 67.

Osim poruke koju su ovim činom željeli poslati javnosti, Reformisti su medijima dostavili i fotogaleriju od desetak fotografija nekih od najvećih projekata koji su realizirani u mandatu župana Čačića...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.05.2021. 10:35

Zadnja izmjena: 21.05.2021. 10:43

Na jučerašnju presicu Ivana Čehoka i Alena Runca, prilikom koje su županijsku palaču okitili košaricom cvijeća, Reformisti su danas reagirali „poklonom“ u obliku košare pune biltena o realiziranim projektima.

„S obzirom da je naš župan rekao da će on nas sjekirom, mi smo odlučili odgovoriti kršćanski – tko tebe sjekirom ti njega cvijećem“, rekao je jučer između ostaloga Čehok, na što mu danas Reformisti poručuju kako on i Runac „znaju saditi cvijeće, a oni realizirati projekte, što će građani i prepoznati“.

- Varaždinska županija na čelu sa županom Čačićem i Reformistima četvrtu je godinu zaredom najuspješnija županija u realizaciji EU projekata u Hrvatskoj. I dok je Varaždinska županija prva, Grad Varaždin je tek 67. Stoga, da su išta napravili u Gradu Varaždinu slikali bi se pred svojom zgradom, a ovako su se morali pred Županijskom – poručila je Natalija Martinčević.

Dostavili i fotogaleriju...

Osim poruke koju su ovim činom željeli poslati javnosti, Reformisti su medijima dostavili i fotogaleriju od desetak fotografija nekih od najvećih projekata koji su realizirani u mandatu župana Čačića.

- Dom za starije i nemoćne, obnova Vodotornja , obnova svih zgrada u krugu Opće bolnice Varaždin, obnova Druge Gimnazije Varaždin, obnova ljekarne u Kolodvorskoj, samo su neki od projekata. U mandatu župana Čačića i Reformista realizirano je ili je u realizacijui više od 860 milijuna kuna vlastiti EU projekata, a Županija je  jedinstvena je i po tome što ima 100-postotnu učinkovitost pri realizaciji EU projekata, tj. - baš svi kandidirani projekti su odobreni za sufinanciranje – zaključila je Martinčević.

Fotografije koje su dostavili Reformisti pogledajte u nastavku...

Komentari