predstavljene dopredsjednika

Reformisti ciljaju na izvršnu vlast u Sračincu i Varaždinskim Toplicama

Objavljeno: 30.04.2020. 11:05

Zadnja izmjena: 30.04.2020. 11:20

Foto: Dino Možek

Reformisti su danas predstavili već ranije izabrano novo vodstvo županijske organizacije stranke, u kojemu, kao što smo već pisali, dužnost predsjednice sada obnaša Natalija Martinčević, dok su njezini zamjenici Valerija Paljak iz Sračinca i Željko Bedeković iz Varaždinskih Toplica.

>>Pet događaja iz proteklog tjedna koji će utjecati na sljedeće lokalne izbore

Simbolično su se, kako je rečeno, okupili ispred županijske palače, a s namjerom da skrenu pozornost na „dramatične promjene“ – kako se izrazila Natalija Martinčević – koje su se u posljednje tri godine dogodile u Varaždinskoj županiji. Realizirano je, kaže Martinčević, 130 projekata i povučeno 319,6 milijuna kune iz Europe te odgovoreno na posljednju krizu osnivanjem Fonda solidarnosti i osiguravanjem linija kredita.

- Zatekli smo potpuni zastoj europskih projekata, potpuni izostanak infrastrukturnih projekata i potpunu turističku neprepoznatljivost, te pod vodstvom župana Radimira Čačića pokrenuli pravi tsunami projekata na svim tim područjima – rekla je Martinčević, pohvalivši angažman Roberta Vugrina, zamjenika župana, kao načelnika Stožera civilne zaštite Varaždinske županije.

Valerija Paljak, učiteljica njemačkog jezika i ravnateljica osnovne škole, u stranci je, kako je rekla – još od okupljanja prvih entuzijasta, a sada najavljuje osvajanje izvršne vlasti u Sračincu. Politički put Željka Bedekovića počeo je 2013. godine, kada je postao predsjednik Mjesnog odbora Poljana, 2017. godine i gradski vijećnik. Danas se službeno predstavio, no u kuloarima se već duže vremena nagađa kako će se kandidirati za gradonačelnika Varaždinskih Toplica...

Komentari