Sve za lokalne izbore 2017.

Reformisti birali predsjednike u Trnovcu i Sračincu - kažu "sukladno ostvarenim rezultatima"

Objavljeno: 01.03.2016. 17:15

Zadnja izmjena: 01.03.2016. 19:52

Foto: Reformisti

Reformisti su održali izborne skupštine u svojim organizacijama u Trnovcu Bartolovečkom gdje odnedavno preko Predraga Hermana, koji je postao njihovim članom, participiraju u općinskom Vijeću, te u Sračincu gdje je vodstvo povjerenom mladom Mihaelu Liberu.

U Trnovcu Bartolovečkom Zdravko Hudler je novi stari predsjednik, Željko Šprem i Stjepan Rožić su potpredsjednici, a za potpredsjednicu organizacije u Sračincu izabrana je Valerija Paljak.

Izbornim skupštinama nazočio je i predsjednik stranke, saborski zastupnik Radimir Čačić te Natalija Martinčević, potpredsjednica stranke i čelnica stranačke organizacije u Varaždinu. Pridružio im se i drugi potpredsjednik stranke Petar Baranović.

Kako Reformisti ističu u priopćenju za medije, njihova županijska organizacija krenula je u unutarstranačke izbore. Ponegdje su tako izabrana nova vodstva „sukladno ostvarenim rezultatima“, drugdje su ostala stara.

- Županijska organizacija Reformista na taj se način priprema da s kvalitetnim ljudima i velikom snagom uđe u pripremu za najvažnije izbore za Reformiste koji će se održati sljedeće godine, a to su lokalni izbori – zaključuju svoje medijsko priopćenje.

Komentari