mislio je da je "kao čehok"

eTV: Reformisti zadovoljni što se Kišić ispričao, ali smatraju da je Čačiću svjesno podmetnuo

Objavljeno: 26.04.2017. 21:21

Zadnja izmjena: 26.04.2017. 21:24

Foto: Arhiva

U eTV Blitz intervjuu kandidat za gradonačelnika Varaždina javno se ispričao Radimiru Čačiću, kandidatu Reformista za župana, na tvrdnji da prima privilegiranu saborsku mirovinu, zbog koje – radi imovinskog cenzusa koji namjerava uvesti ako postane gradonačelnik – Čačić neće imati pravo na privilegije kao ostali umirovljenici.

Bio je to povod Reformistima da u priopćenju za medije izraze zadovoljstvo ovim Kišićevim postupkom, ali i dalje smatraju da je, kako kažu, Kišić Čačiću svjesno podmetnuo.

- Drago nam je da se g. Kišić ispričao zbog iznošenja neistine, sa svjesnim podmetanjem termina „privilegirana“, o mirovini g. Čačića. Svi znamo da svatko sudi po sebi pa je tako i g. Kišić, kao što je i sam izjavio, bio uvjeren sudeći po sebi da u mirovinu treba otići što prije i ako je moguće uzeti privilegiranu. Isto tako svi znamo da g. Čačić nije g. Kišić pa ne uzima privilegije i kad mu pripadaju – poruka je Reformista.

 
 

"Mislio sam da je kao Čehok"

Podsjetimo, danas je Alen Kišić u eTV Blitz intervjuu izjavio:

- S obzirom da g. Čačić ima 68 godina života, ja moram priznati da sam mislio da je u povlaštenoj saborskoj mirovini kao što je to njegov kolega g. Čehok. Ukoliko g. Čačić doista nije u mirovini, ja mu se ovim putem želim ispričati i time reći da sam čovjek koji je spreman priznati i pogrešku. Ukoliko nije u mirovini, još jednom želim ponoviti - Alen Kišić mu se javno ispričava - izjavio je ovaj kandidat za gradonačelnika Varaždina.

Komentari