Reformisti o prozivkama HNS-a: Poduzet ćemo pravne korake

Objavljeno: 03.04.2015. 13:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Siniša Sović

Razvlaštena zamjenica gradonačelnika Natalija Martinčević nije obavljala ni jedan od poslova niti je dobila ovlaštenje od gradonačelnika za poslove i resore uz koje se sada vežu nezakonitosti i nepravilnosti, odgovor je varaždinskih Reformista na jučerašnje priopćenje za medije gradske organizacije HNS-a.

- Kako ne postoji dokument kojim je gradonačelnik ovlastio Martinčević za ove poslove, niti postoji njezin potpis na bilo kojem dokumentu, niti je ona prisustvovala i jednom sastanku sa odgovornima u JUGS-u, iznesene optužbe su laž i kleveta te će se protiv onih koji su ih iznijeli poduzeti pravni koraci – kažu Reformisti.

- Na sve ovo što se danas događa u Gradu Varaždinu, Natalija Martinčević upozoravala je više puta, a zadnje kod donošenja proračuna za 2015. godinu. Upozorila je vijećnike na situaciju, prezentirala jasne činjenice i brojke i pozvala da ne podrže takav proračun i takvo vođenje grada, pa izjave onih koji su prije tri mjeseca potpuno svjesni situacije digli ruku za proračun a sada prozivaju, ne zaslužuju ozbiljan komentar – zaključuju.

Vidi više:

>>Čehok: Isključivi krivac je Habuš, ja nikada nisam trošio sredstva nenamjenski

>>Cecelja: Grad je na rubu bankrota, a upozoravali smo na to prije dvije godine!

>>HNS: Avar, Bunić i Natalija Martinčević napadaju nas Čehokovima grijesima

>>Avar o nenamjenskom trošenju novca: Habuš mora podnijeti ostavku, ali i Radelić i Martinčević

>>JUGS nenamjenski trošio sredstva, a Habuš ne zna što piše u izvješću Ministarstva

Komentari