na franjevačkom trgu

Reformisti obilježili Međunarodni dan starijih osoba

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 01.10.2020. 14:39

Zadnja izmjena: 01.10.2020. 14:41

Međunarodni dan starijih osoba, koji se obilježava 1. listopada, danas su obilježili i Reformisti Županijske organizacije Varaždinske županije. Prilikom druženja na Franjevačkom trgu starijim osobama i umirovljenicima podijeljene su ciklame, a prolaznici su se mogli okrijepiti i pogačicama i šalicom čaja.

Kako poručuju iz stranke, Interesni odbor umirovljenika Reformista Varaždinske županije stalnim akcijama i tribinama ističe probleme umirovljenika i starijih osoba. - Za rješavanje problema umirovljenika zalagati ćemo se i u Hrvatskom saboru te ćemo od Vlade tražiti povećanje mirovina za 10% u prvom valu što smo i isticali u programu koji smo predstavili za parlamentarne izbore. Kao Županija, gdje Reformisti nose vlast, najviše smo projekata realizirali u zdravstvu, a upravo ti projekti direktno utječu na naše umirovljenike kao najveće korisnike primarnih zdravstvenih usluga - poručili su Reformisti.

Akciji su se pridružili predsjednik Reformista Radimir Čačić, potpredsjednik Županijske organizacije i predsjednik Gradske organizacije Varaždinske Toplice Željko Bedeković, predsjednik Gradske organizacije Varaždin Robert Vugrin, predsjednica Gradske organizacije Ivanec Jelena Pavleković, predsjednik Interesnog odbora umirovljenika Vladimir Kozjak te predsjednica Udruge Solidarnost i županijska vijećnica Mira Letić te predsjednik Općinske organizacije Martijanec Branko Kežman.

Komentari