darivanje prigodnih poklona

Reformisti obilježili Svjetski dan bolesnika

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.02.2021. 09:23

Zadnja izmjena: 13.02.2021. 09:26

Županijska organizacija Reformista i ove je godine obilježila Svjetski dan bolesnika prigodnim darovima koje su darivali bolnicama u Varaždinskoj županiji.

Kako su tom prilikom rekli, u Varaždinskoj županiji završili su, provode se ili su u pripremi projekti u zdravstvu vrijedni više od milijardu kuna.

- U Opću bolnicu Varaždin od dolaska Reformista na vlast ulaže se preko 750 milijuna kuna. Za vrijeme sadašnjeg mandata župana Radimira Čačića izgrađen je najmoderniji objekt za palijativnu skrb u Novom Marofu vrijedan ukupno 51,5 milijun kuna. Projekti u Varaždinskim Toplicama vrijedni su više od 260 milijuna kuna. Bolnica u Klenovniku dio je velikih projekata koje provodi Varaždinska županija. U bolnicu u Klenovniku ulože se više od 20 milijuna kuna - ističu Reformisti i dodaju da se, osim u izgradnju novih zgrada i obnova, ulaže i u Domove zdravlja i ljekarne, provode se projekti poboljšanja primarne zdravstvene zaštite te specijalističko usavršavanje doktora medicine u Domovima zdravlja i Zavodu za hitnu medicinu.

Komentari