priopćenje za javnost

Reformisti: Očekujemo da Runac neće piškiti niti kakiti, nego vratiti otpreminu Parkovima

Reformisti se pozivaju na istup župana Anđelka Stričaka, koji je na posljednjoj sjednici Županijske skupštine izjavio, da je Alenu Runcu otpremina isplaćena "samo da ga ne gledaju", a sada ga se za isto proziva...
Objavljeno: 13.12.2021. 08:23

Zadnja izmjena: 13.12.2021. 08:42

"Je li gospodin Alen Runac (HDZ) izvršio povrat novca u proračun Grada Varaždina, konkretno 300.000 kuna koje je primio na ime otpremnine u Parkovima ?", pišu Reformisti u priopćenju za medije koje su jutros poslali medijima.

Reformisti se pozivaju na istup župana Anđelka Stričaka, koji je na posljednjoj sjednici Županijske skupštine izjavio, da je Alenu Runcu otpremina isplaćena "samo da ga ne gledaju", a sada ga se za isto proziva. Nastavno na to, Reformisti danas pišu:

- Anđelko Stričak (HDZ), na sjednici Županijske skupštine, javnom prozivkom iskazao je brigu za proračun grada Varaždina. Podržavajući njegovu brigu, očekujemo od župana povratnu informaciju, posebno uzevši u obzir činjenicu da je gospodin Runac u Parkove došao iz mirovine, što podrazumijeva materijalnu sigurnost dotičnog. Ako još nije onda očekujemo da neće niti piškiti, niti kakiti, već uplatiti! - riječi su kojima Reformisti zaključuju svoj dopis.

Kod ovog posljednjeg Reformisti također aludiraju na posljednju sjednicu Županijske skupštine, na kojoj je Ivan Čehok imitirao Radimira Čačića, a Alen Runac, obraćajući se vijećnicima Reformista, rekao:

- Nema vam tu ni mame ni tate (R. Čačića i N. Martinčević, op.) pa ne znate jeste li za ili protiv proračuna. Ne znate bi li piškili ili kakili.

 

Komentari