evo novosti iz stranke

Reformisti održali skupštine u Donjoj Voći i Petrijancu - evo koje su novosti

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 23.01.2018. 09:01

Zadnja izmjena: 23.01.2018. 09:10

Narodna stranka - REFORMISTI je u petak održala dvije skupštine - u Donjoj Voći u kojoj su po prvi puta osnovali svoju organizaciju, te u Petrijancu. 

Za predsjednika Reformista u Donjoj Voći odabrana je Hana Bulić. Dotaknuvši se teme Donje Voće kao općine općine s najnižim indeksom razvijenosti, predsjednik Reformista, Radimir Čačić rekao je kako ona ima svoj veliki potencijal za razvijanje te kako će Reformisti napraviti puno i da će već na sljedećim lokalnim izborima preuzeti odgovornost u svoje ruke.

Što se pak Općinske organizacije Petrijanec tiče, za predsjednika je izabran Roman Strelec, a iz stranke napominju kako je općinska organizacija Petrijanec jedna je od najaktivnijih organizacija te iza sebe ima i rezultate izbora za mjesne odbore i lokalne izbore. 

Na skupštinama u Općini Donja Voća i Petrijanec svoju podršku dala je i potpredsjednica Reformista i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, predsjednik Županijske organizacije i zamjenik župana Tomislav Paljak, županijski vijećnici Vlasta Cindrić, Nenad Koščak, Davor Golub, Mihael Liber i Kristijan Hublin, kao i predsjednici gradskih i općinskih organizacija. 

 

Komentari