reakcija

Reformisti: Habijan poslušno izvršava naloge političkog mrtvaca odgovornog za izbore

Objavljeno: 14.01.2023. 11:31

Zadnja izmjena: 14.01.2023. 12:16

Nakon presice HDZ-a, iza toga rekacije SDP-a, sada su se o najnovijim političkim događajima oglasili i Reformisti.

Damira Habijana prozivaju da poslušno 'klima i izvršuje' naloge svojeg županijskog predsjednika Anđelka Stričaka, kojeg pak prozivaju izravno odgovornim za prijevremene izbore.

- Javlja se redovni gost crnih kronika, osoba koja ima povijest nasilničkog ponašanja, a u javnosti se ponovno besramno pojavljuje i kao ponosni pripadnik osuđene kriminalne organizacije i proziva druge ljude spominjući čast i poštenje. Osoba koja sa razinom i kulturom grada kakav je Varaždin kao ni formalno sa samim izborima nema ništa, očito o svemu odlučuje, a Habijan kao predsjednik Gradske organizacije HDZ-a poslušno klima i izvršuje - napisali su.

Zaključuju kako će upravo predstojeći izbori potvrditi 'Stričakovu budućnost političkog mrtvaca', odnosno donijeti 'snažnu podršku suradnji SDP-a i Reformista' čiju je suradnju, kako tvrde, Stričak pokušavao razbiti, pa i prijetnjama. 

Njihovo priopćenje u cijelosti možete pročitati ovdje.


NR Reformisti - priopćenje

Već na samom početku kampanje za izbore novog Gradskog vijeća Varaždina maske su pale.

Jasno se razotkriva čovjek koji je direktno i osobno odgovoran za izbore i sve štete koje će građani Varaždina otrpjeti kao posljedicu.

Javlja se redovni gost crnih kronika, osoba koja ima povijest nasilničkog ponašanja, a u javnosti se ponovno besramno pojavljuje i kao ponosni pripadnik osuđene kriminalne organizacije i proziva druge ljude spominjući čast i poštenje.

Osoba koja sa razinom i kulturom grada kakav je Varaždinkao ni formalno sa samim izborima nema ništa, očito o svemu odlučuje, a Habijan kao predsjednik Gradske organizacije HDZ-a poslušno klima i izvršuje.

Nakon što usprkos svim pokušajima nije uspio, ni prijetnjama, razbiti suradnju SDP-a i Reformista na pozicijama gradonačelnika i vođenja Gradskog vijeća našao sepred izborima za koje je potpuno svjestan da će ih izgubiti i time samo dodatno potvrditi svoju budućnost političkog mrtvaca.

Što se tiče se cviljenja pred opozicijom kako bi prošao budžet ili rebalans budžeta podsjećamo Stričaka na cviljenje pred SDP-om da izglasaju njegov rebalans kad su neki od vijećnika iz njegove većine završili u zatvoru ili “zaboravili “doći na glasanje.

Kod Reformista naravno nije ni pokušao cviliti jer naš stav o njemu i HDZ-u koji on vodi je poznat, kao i svijest o šteti koju nanosi svojom” nestvarnom “ nesposobnošću i vrlo stvarnim primitivizmom.

Sigurni smo da će građani Varaždina svojim glasovima osigurati snažnu podršku suradnji SDP-a i Reformista jer smo svi potpuno svjesni činjenice da glasanje za bilo koga drugog vodi u daljnje opstrukcije i onemogućavanje grada u realizaciji projekata i dobivanju i europskog i proračunskog novca.

Komentari