OPĆINA JALŽABET

Reformisti posjetili Općinu Jalžabet i podržali kandidata Rajka Solara, kandidata za načelnika

Objava Narodne stranke - Reformisti

Objavljeno: 21.04.2021. 08:16

Zadnja izmjena: 21.04.2021. 09:37

Foto: Objava Narodne stranke - Reformisti

Predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić i saborska zastupnica Reformista Natalija Martinčević obišli su danas Općinu Jalžabet i podržali Rajka Solara kao kandidata za načelnika Općine Jalžabet.

U Društvenom domu u Novakovcu Reformisti Općine Jalžabet najavili su zajednički izlazak na lokalne izbor sa SDP-om Općine Jalžabet uz podršku nezavisnih kandidata.

Predsjednik Općinske organizacije Reformista i zajednički kandidat za načelnika Rajko Solar istaknuo je važnost zajedničkog djelovanja i zajedničkog odlučivanja za razliku od sadašnje vlasti gdje o svemu odlučuje jedan čovjek.

Solar je najavio 3 glavne točke svog programa : pronatalitetnu politiku, turizam kao važan segment razvoja svake jedinice lokalne samouprave te projekte financirane iz Fondova Europske unije.

Četvrt točku programa najavio je Siniša Sreček (SDP) koji će biti nositelj zajedničke liste, a koja se odnosi na transparentnost. Naglasio je važnost uključivanja građana u donošenje proračuna, javno dostupne dokumente, javno dostupne sjednice Općinskog vijeća i organiziranje zborova građana.

Predsjednik Čačić naglasio je kako u Jalžabetu mora doći do promjene te da je sada s ovakvim kandidatima pravo vrijeme za to.

Nakon toga predstavljanja programa zajednički su obišli Ugostiteljski obrt Suhodolska kapljica, Poljoprivredu i ugostiteljstvo Crnko. Posjetili su i DVD Imbriovec, vatrogasno Društvo koje je prošle godine organiziralo 1. Varaždinsku vatrogasnu utrku, a ovogodišnju drugu utrku po redu, koja će kako doznajemo će ući u kup hrvatskih vatrogasnih utrka, podržati Varaždinska županija.

Komentari